Uzavření muzea v Příboře - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Uzavření muzea v Příboře

Uzavření muzea v Příboře

AKTUALIZACE: Muzeum tradičních technologií je od 11. ledna 2024 opět otevřeno. Muzeum můžete navštívit od úterý do pátku v otevírací době 9:00 - 16:00 hod. (polední přestávka 12:00 - 13:00 hod.), sobota 9:00 - 17:00 hod. (polední přestávka 12:00 - 13:00 hod.).


 

Centrum tradičních technologií v Příboře je od 8. ledna 2024 kvůli poruše topení až do odvolání uzavřeno. V současné době je teplota ve výstavních prostorách muzea opravdu hodně nízká i díky ochlazení venku.

Pokud máte rádi muzea i historii, nemůžete si nechat ujít v Kopřivnici Muzeum nákladních automobilů Tatra, které se pyšní unikátní sbírkou nákladních a užitkových vozidel a podvozků značky Tatra. Ve Štramberku pak Muzeum Šipka, které je zaměřeno na vápencový vrch Kotouč. Na Hukvaldech pak je možnost shlédnout stálou expozici Země hradů, kterou naleznete v Rodném domě Leoše Janáčka (Informační centrum Hukvaldy). Expozice Země hradů je věnovaná hradům, středověku a historii hradu Hukvaldy. Součástí expozice jsou papírové modely našich hradů a zámků.

Více informací a tipů o muzeích a expozicích naleznete na Muzea Lašská brána Beskyd.