RunTour Kopřivnice 2023 - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

RunTour Kopřivnice 2023

RunTour Kopřivnice 2023

Lašská brána Beskyd, konkrétně Kopřivnice, byla v sobotu dějištěm jednoho z významných běžeckých závodů, které se konají po celé ČR! Hlavním cílem RunTouru je zvednout Česko z gauče a ukázat všem běžcům, že běhání je hlavně o radosti. Proto si pro běžce připravil krásná, zajímavá, mnohdy i netradiční místa v daném městě. RunTour již více než deset let patří mezi nejprestižnější tuzemské sportovní akce a na každém závodě dokazuje, že je radost běžet! Jsou to právě běžci, kteří na RunTour tvoří jedinečné běžecké příběhy a zážitky. A že běžet může opravdu každý, dokazuje celý koncept seriálu – panuje zde rodinná a přátelská atmosféra a trasa je připravena pro každého člena rodiny - od dětí až po veterány (500 m, 1000 m, 3 km, 5 km, 10 km).

Město Kopřivnice se tohoto konceptu účastní již druhým rokem, kde si účastníci osvojili běh jedinečným areálem kopřivnické automobilky TATRA TRUCKS, a. s.   

Nahlásit chybu