Hledání Lašského pokladu začíná - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Hledání Lašského pokladu začíná

Startuje Lašský poklad 2024

Od 1. června 2024 jsme pro vás otevřeli první trasy oblíbené outdoorové hry Lašský poklad, hry pro všechny generace plné zábavy, poznání i dobrodružtví. 

V rámci hry Lašský poklad 2024 jsme již otevřeli první čtyři trasy z plánovaných osmi. V nádherné krajině Lašské brány Beskyd, obcí Kopřivnice, Štramberk, Příbor, Hukvaldy a jejich okolí jsou pro vás připraveny speciální trasy se soutěžními otázkami, na jejichž konci vás čeká napínavé odemykání Lašského pokladu.

Pro ty, kdo absolvují všech 8 soutěžních tras a odevzdají soutěžní ústřižek, čeká na podzim soutěž o velký Lašský poklad. Hru si však určitě užijete i pokud se zapojíte pouze do některých z tras, protože krásy Lašské brány Beskyd se zde skrývají na každém kroku.

Fotografie z vašich her s hashtagem #lasskypoklad sdílejte s rozmyslem, abyste neprozradili důležité detaily o hře a místech a druzí si tak pátrání po pokladu mohli také užít naplno.

Více informací o jednotlivých trasách a pravidla soutěže najdete na www.lasskypoklad.cz.

Nahlásit chybu