Den dětí 2024 - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Den dětí 2024

Den dětí 2024

Oslavte s námi Mezinárodní den dětí, který se uskuteční 31. května 2024 v Kopřivnici a Příboře.  V sobotu 1. června 2024 je pak pro děti ve Štramberku připravena naučná stezka.

Kulturní dům Kopřivnice si pro děti v centru města připravil Pirátský den dětí. Program započne 14:00 hod. Tak neváhejte a oslavte den děti v pirátském podání. Dům dětí a mládeže Kopřivnice připravila spoustu stanovišť, kde si každý pirát ozkouší své dovednosti. Během odpoledne Vás roztančí DJ STOUPA.

Město Příbor si připravilo Den dětí a rodiny. V městském parku v Příboře se od 15:00 hod. můžete těšit na parkour zónu Improve Yourself, skákací hrady a mnoho dalšího. Během odpoledne vystoupí např. Klauni na volné noze, Taneční skupiny P.U.S.A. a TS REBELS.

Přijďte si v sobotu 1. června 2024 projít stezku od Trúby na Bílou horu. Město Štramberk si pro děti připravil naučnou stezku. Po cestě na stromech budou vyvěšeny plakáty s 9 úkoly. Děti by si měly s sebou vzít něco na psaní. V cíli u rozhledny na ně čeká odměna.