55. ročník taneční soutěže TATRA - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

55. ročník taneční soutěže TATRA

Tanční soutěž TATRA

"V sobotu 25. listopadu se v Kulturním domě Kopřivnice uskuteční již 55. ročník taneční soutěže Tatra. Převzato z manželské terminologie se bude jednat o smaragdovou přehlídku, která je zároveň jednou z nejoblíbenějších společenských událostí roku.


Kromě soutěžního klání ve standardních a latinskoamerických tancích dospělých párů skupin A i B se mohou návštěvníci těšit na bohatý doprovodný program. K vidění bude taneční vystoupení Miroslava Spáčila nebo tanec z Bali v podání Soni Šťastné. Mezi pozvanými hosty jsou i tanečníci z Tanečního klubu Gradus ze Štramberka, vzdušní akrobaté Aerial Cabaret nebo specialisté na netradiční sportovní pomůcky HOPsej.


Stejně jako v předchozích ročnících bude program rozdělen do dvou částí. Základní kolo soutěže ve standardních a latinskoamerických tancích začne odpoledne ve 14 hodin a vyvrcholí vyhlášením výsledků v kategorii B. Galavečer, během kterého proběhne semifinále, finále i vyhlášení vítězů v kategorii A, je naplánován na 19 hodin. Vstupenky je možné zakoupit online nebo v Informačním centru Kopřivnice."

Tisková zpráva města Kopřivnice, 22. listopadu 2023

Nahlásit chybu