Tipy nejen na víkend - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Tipy nejen na víkend

Tipy nejen na víkend


ÚTERÝ | 25. ledna 2022

PŘEDNÁŠKA: Omán Kopřivnice

Cyklocestovatel Radomír Čížek se podělí o zážitky z 1500 km dlouhé výpravy v drsných horách a kaňonech ománského pohoří Al Hadžar. Povypráví o úžasné pohostinnosti Ománců, o brutálně strmých stoupáních, o tichu na pustoprázdných cestách, o frustraci při jízdě v písku, o euforii na vrcholech nejtěžších kopců, o pohodě uvnitř palmových hájů, o eleganci polodivokých velbloudů, ale také o tom, jak se vmísil na tradiční pohřební hostinu, jak přespal v ženské mešitě nebo jak se šlape po desetiproudém bulváru v centru Dubaje. Chcete se dozvědět více? Tak přijďte v úterý 25. ledna 2022 do akademické posluchárny v Kulturním domě Kopřivnice. Cestovatelská beseda započne v 18:00 hod.

FILMOVÝ KLUB: C'mon C'mon Kopřivnice

Život trochu osamělého rozhlasového novináře Johnnyho (Joaquin Phoenix) se na moment zastaví, když se musí postarat o svého malého a podivínského synovce Jesseho. Společně se vydávají na cestu napříč Spojenými státy. Mezi New Yorkem a New Orleans se rodí nevšední přátelství, které oba ovlivní na celý život. V srdečném a hřejivém rodinném dramatu Mikea Millse exceluje Joaquin Phoenix, který podává tentokrát civilní, ale přesto strhující výkon. Dramatický film v rámci filmového klubu se odehraje v úterý 25. ledna 2022 od 19:00 hod. v Kině Kopřivnice. Vstupné 100 Kč, s kartičkou filmového klubu 80 Kč. Vstupenky zakoupíte na pokladně kina nebo online na Kino Kopřivnice.


STŘEDA | 26. ledna 2022

KINO: Tři přání pro Popelku Příbor

V příběhu odvahy, lásky, dobrého srdce a magie bude Popelka po smrti svého otce znovu bojovat s tyranskou macechou a nevlastní sestrou, překazí lov třem mladíkům a díky kouzelným oříškům se zúčastní úchvatného plesu, kde získá princovo srdce a na útěku ztratí svůj střevíček. A jak to vše dopadne? To se dozvíte ve středu 26. ledna 2022 od 17:00 hod. v Kulturním domě Příbor. Vstupné 50 Kč. Vstupenky zakoupíte v Turistickém informačním centru Příbor nebo online na Kulturní dům Příbor.


PÁTEK | 28. ledna 2022

PRO DĚTI: Maškarní bál pro děti Štramberk

Dům dětí a mládeže ve spolupráci se ZŠ Štramberk a MÚ Štramberk pořádají v  pátek 28. ledna 2022 od 15:00 hod. v Kulturním domě Štramberk Maškarní bál pro děti. Těšit se můžete na diskotéku s DJ Stoupou, soutěže, tombolu i vystoupení tanečních kroužků. Vstupné 50 Kč. Vstupenky možno zarezervovat na tel. čísle 604 593 263 nebo koupit v Domě děti a mládeže Štramberk (Nádražní 450, Štramberk).


SOBOTA | 29. ledna 2022

Exotické ovoce v Příboře Příbor

Přijďte v sobotu 29. ledna 2022 od 10:00 hod. do Příbora, kde na náměstí Sigmunda Freuda budete mít jedinečnou možnost ochutnat i zakoupit si tropické ovoce.


NEDĚLE | 30. ledna 2022

PRO DĚTI: Maškarní karneval pro děti Kopřivnice

V neděli 30. ledna 2022 od 15:00 hod. v Harmonii pro všechny (Sokolovská 407, Kopřivnice) se uskuteční maškarní karneval. Těšit se můžete na zábavné odpoledne plné tancování a her. Součástí karnevalu bude také balónkový klaun, který dětem na přání vyrobí zvířátko z balónků. Vstupné 80 Kč. Vstupenky zakoupíte v kavárně Harmonie pro všechny.

KONCERT: Zimní koncert městského dechového orchestru Kopřivnice Kopřivnice

PRO NEMOC ZRUŠENO!!!

Městský dechový orchestr pořádá v neděli 30. ledna od 15:00 hod. ve velkém sále Kulturního domu Kopřivnice zimní koncert.  Během koncertu zazní nejenom skladby od Verdiho, Fučíka, Betthovena, Zimmera ale i mnoho dalších. Vstupné 100 Kč, děti do 15 let 20 Kč. Vstupenky zakoupíte na pokladně kulturního domu nebo online na Kulturní dům Kopřivnice.


Tipy na výstavy

 
VÝSTAVA: Dřevěný svět – Centrum tradičních technologií Příbor

26. června 2021 – 29. ledna 2022

Výstava ze sbírek Muzea Novojičínska zaměřená na prezentaci dřevěných artefaktů pocházejících z tradičního prostředí.


Štramberkem za Betlémy - Město Štramberk 

1. prosince 2021 - 2. února 2022

Vydejte se na příjemnou procházku Štramberkem za líbeznými betlémy.


Prostor mezi minulostí a budoucností  - Chodba u městské knihovny, 1. patro piaristického kláštera Příbor

4. ledna 2022 – 28. února 2022

Výstava fotografií Vladislava Jasioka.


Sbor dobrovolných hasičů Štramberk – Muzeum Zdeňka Buriana ve Štramberku, 1. patro

5. ledna 2022 – 29. května 2022

Výstava k 145. výročí sboru dobrovolných hasičů ve Štramberku.


VÝSTAVA: Kopřivnice očima Jana Zahradníka - Muzeum Fojtství

14. ledna 2022 - 3. dubna 2022

Výstava fotografií Jana Zahradníka.


VÝSTAVA: Židé v Gulagu - Čítárna knihovny v Kulturním domě Kopřivnice 

20. ledna 2022 - 28. února 2022

Výstava se věnuje osudům československých Židů v sovětských pracovních táborech vobdobí Druhé světové války. 


 

 

VŠECHNY AKCE NALEZNETE TAKÉ V NAŠÍ APLIKACI

AKCE LBB

Jedním klepnutím na ikonu ve vašem telefonu dostanete aktuální přehled o tom,
co se koná v Kopřivnici, Štramberku, Příboře a na Hukvaldech.

Stahujte na Google Play: AKCE LBB

Stahujte na iOSAKCE LBB

 

FOTOGALERIE

Nahlásit chybu