Tipy nejen na víkend - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Tipy nejen na víkend

Tipy nejen na víkend

ÚTERÝ | 18. ledna 2022

MIKINO: Matky Kopřivnice

Čtyři nejlepší kamarádky jsou elegantní, sebevědomé, chytré, užívají si a probírají spolu chlapy, vztahy a sex. K tomu se ale taky starají o děti, nebo je právě porodily, případně jsou těhotné. Sára má hezký zadek, a tak ho začala fotit a žít ve světě sociálních sítí. Jako úplně čerstvá matka se chystá napsat knihu, ale představovala si to celé nějak jednodušší. Hedvika žije tak trochu ve zlaté kleci, její manžel workoholik moc doma není, a tak není divu, že ji okouzlí mladý zpěvák David. Zuzana je po rozchodu s Kamilem, bez peněz, prostě upracovaná a uhoněná matka dvou sígrů. Zato Eliška má skvělého kluka, nesnesitelné rodiče, je těhotná a je jí špatně úplně ze všeho. Ale hlavně mají jedna druhou. Romantická komedie se odehraje v úterý 18. ledna 2022 od 16:00 hod. v Kině Kopřivnice. Vstupné 60 Kč. Vstupenky zakoupíte a pokladně kina nebo online na Kino Kopřivnice.

Co je to Mámino kino MIKINO?

Mámino kino MIKINO je speciální projekce se sníženou hladinou zvuku a částečným osvětlením. Nabízí útulnou atmosféru pro děti, ale zároveň dává rodičům prostor věnovat se jak filmu, tak dětem. Hrací koutek pro děti bude přímo na pódiu v kinosálu. Každé jedno úterý v měsíci od 16.00 hodin v Kině Kopřivnice budou mít maminky a tatínkové své děti na dosah, zároveň se budou moci dívat na celovečerní „dospělácký“ film a nikdo se na ně nebude zlobit, když během sledování filmu budou řešit rodinné či akutní výchovné záležitosti. S tím se počítá!

FILMOVÝ KLUB: Sněžit už nikdy nebude Kopřivnice

Zhenia, rusky mluvící přistěhovalec z východu, v Polsku pracuje jako masér se zvláštním darem a stává se z něj guru v zámožné komunitě svých klientů. Do života uzavřené, zámožné rodiny vstupuje masér z východu. Navzdory bohatství z nich vyzařuje vnitřní smutek a žal. Mysteriózní návštěvník má dar, jeho ruce léčí a jeho oči pronikají do duší osamělých žen. Jeho ruský přízvuk zní jako píseň minulosti, klidná melodie jejich dětství, kdy byl svět bezpečnějším místem. Zhenia, protože tak se jmenuje, mění jejich životy. Film v rámci filmového klubu se odehraje v úterý 18. ledna 2022 od 19:00 hod. v Kině Kopřivnice. Vstupné 100 Kč, s kartičkou filmového klubu 80 Kč. Vstupenky zakoupíte na pokladně kina nebo online na Kino Kopřivnice.


NEDĚLE | 23. ledna 2022

BALET: UVK: Bolšoj Balet: Drahokamy Kopřivnice

V neděli 23. ledna 2022 od 16:00 hod v kinosále Kulturního dom Kopřivnice se můžete těšit na přímý přenos baletního představení Drahokamy. Smaragdy reprezentující pařížský šarm, rubíny rychlost a modernitu New Yorku a bílé diamanty imperiální Petrohrad. Tři jiskřivé taneční obrazy na hudbu tří skladatelských velikánů – Faurého, Stravinského a Čajkovského. A zároveň tři taneční styly, které přispěly k tomu, že se George Balanchine, choreograf Drahokamů, stal legendou moderního baletu. Vstupné 200 Kč. Vstupenky zakoupíte na pokladně kina nebo online na Kino Kopřivnice.


Tipy na výstavy

 
VÝSTAVA: Dřevěný svět – Centrum tradičních technologií Příbor

26. června 2021 – 29. ledna 2022

Výstava ze sbírek Muzea Novojičínska zaměřená na prezentaci dřevěných artefaktů pocházejících z tradičního prostředí.


Štramberkem za Betlémy - Město Štramberk 

1. prosince 2021 - 2. února 2022

Vydejte se na příjemnou procházku Štramberkem za líbeznými betlémy.


Prostor mezi minulostí a budoucností  - Chodba u městské knihovny, 1. patro piaristického kláštera Příbor

4. ledna 2022 – 28. února 2022

Výstava fotografií Vladislava Jasioka.


Sbor dobrovolných hasičů Štramberk – Muzeum Zdeňka Buriana ve Štramberku, 1. patro

5. ledna 2022 – 29. května 2022

Výstava k 145. výročí sboru dobrovolných hasičů ve Štramberku.


VÝSTAVA: Kopřivnice očima Jana Zahradníka - Muzeum Fojtství

14. ledna 2022 - 3. dubna 2022

Výstava fotografií Jana Zahradníka. 


 

 

VŠECHNY AKCE NALEZNETE TAKÉ V NAŠÍ APLIKACI

AKCE LBB

Jedním klepnutím na ikonu ve vašem telefonu dostanete aktuální přehled o tom,
co se koná v Kopřivnici, Štramberku, Příboře a na Hukvaldech.

Stahujte na Google Play: AKCE LBB

Stahujte na iOSAKCE LBB

 

FOTOGALERIE

Nahlásit chybu