Soutěž o nejzajímavější fotografii lišky Bystroušky - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Soutěž o nejzajímavější fotografii lišky Bystroušky

Liška Bystrouška

 

Společnost Sigmunda Freuda, Sigmund Freud Art a fotoklub Příbor vyhlašují soutěž o nejzajímavější fotografii lišky Bystroušky.

Soutěžit se bude ve dvou kategoriích a to: do 21 let a od 21 let. Fotografie, dokumenty, fotokoláže a další práce musí být minimálně ve formátu A5 a maximální rozměr 50x70 cm. První tři fotografie v každé kategorii budou odměněny diplomem a hodnotnými cenami. Aby mohla být fotografie zařazena do soutěže, je potřeba ji na zadní straně čitelně označit těmito údaji: kategorie, název fotografie, jméno a příjmení autora, přesnou adresu s PSČ, e-mail a popřípadě i mobilní telefon.

Soutěžní práce můžete zasílat na adresu: Společnost Sigmunda Freuda, Sládkova 1447, 742 58 Příbor nebo je můžete předat v IC na Hukvaldech, v MIC Příbor, v Muzeu Příbor, nebo v Rodném domě Sigmunda Freuda. Uzávěrka soutěžních prací je 31. ledna 2018.

Více informací na www.sigmundfreud.cz

 

FOTOGALERIE

Nahlásit chybu