Lašský poklad 2023 - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Lašský poklad 2023

Lašský poklad 2023

Link na web, jehož prostřednictvím budete Lašský poklad 2023 hrát: https://mobilni.app/web/lasskypoklad. Nejedná se o mobilní aplikaci, ale web, nemusíte tedy stahovat žádnou mobilní aplikaci. Je třeba mít přístup k datům a povolit určování polohy. 

Pokud máte k dispozici 1 telefon, ale hrajete s více dětmi, nezoufejte. I s jedním telefonem se můžete po splnění všech náležitostí registrovat i dvakrát pro slosování o velký Lašský poklad. 

V případě jakýchkoliv nejasností volejte 734 171 755.  

Rok se s rokem sešel a my jsme pro Vás připravili již třetí ročník naučně-zábavné venkovní hry Lašský poklad. Co je to? 

Hra pro všechny generace, ale zejména pro rodiny s dětmi, v nádherné krajině Lašské brány Beskyd. Odstartovali jsme v sobotu 1. července 2023. Tentrokrát vás zavedeme na 32 kouzelných míst čtyř obcí: Kopřivnice, Štramberka, Příbora a Hukvald. V cíli - v informačních centrech - můžete nejen vypátrat poklad, ale současně si díky krásným místům tohoto regionu uvědomit, že poklady se ukrývají na každém kroku. 

Novinkou letošního ročníku je způsob hraní - jdeme s dobou, takže jsme pro vás nachystali mobilní aplikaci, skrze kterou se dostanete na vybraná místa LBB a skrze kterou nád dáte vědět, že jste daná místa navštívili (díky sdílení polohy). Blíže viz pravidla hry. 

Hra končí 30. listopadu 2023. Pokud do té doby skrze mobilní aplikaci navštívíte všech 32 míst LBB a zaregistrujete se na jednom z IC LBB do 30. listopadu 2023, budete zařazeni do soutěže o další hodnotné ceny. Ty budeme losovat v prosinci.  

 

Pravidla hry Lašský poklad 2023 včetně seznamu 32 vybraných míst, které musíte navštívit, naleznete na Lašský poklad (mobilni.app). Jedná se o web, nikoliv mobilní aplikaci. Nemusíte tedy do svého mobilu instalovat žádnou zvláštní aplikaci. 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů v souladu s GDPR

Registrací v jednom z IC LBB souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů (jméno, příjmení, e-mail, adresa), které budou využity pouze a jedině ke slosování o hodnotné ceny. Žádné z Vašich údajů nebudou poskytnuty třetím osobám.   

KE STAŽENÍ:

letak-253-6103.pdf    letak-253-6103.pdf

FOTOGALERIE

Nahlásit chybu