Fotografická soutěž o nejlepší snímky města Štramberka a blízkého okolí - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Fotografická soutěž o nejlepší snímky města Štramberka a blízkého okolí

Štramberk

Město Štramberk vyhlašuje fotografickou soutěž o nejlepší snímky města a blízkého okolí. Fotografie musí mít tematickou vazbu na město Štramberk, případně oblast přiléhající.

Soutěžní fotografie zasílejte do 31. srpna 2019 a to pouze elektronicky na e-mailovou adresu: fotosoutez@stramberk.cz, do předmětu napište: FOTOSOUTĚŽ ŠTRAMBERK. Maximální počet fotografií na osobu je 5 kusů. Při zasílání fotografií, prosíme, nezapomeňte uvést následující kontaktní údaje: jméno a příjmení, kontaktní adresa, telefon a e-mail. Do soutěže přihlašujte pouze své vlastní fotografie, ke kterým vám náleží autorská i majetková práva, u fotografií, kde je zachycena nějaká osoba, je nutné mít souhlas zachycené osoby.

Termín vyhodnocení a vyhlášení výsledků bude oznámen až po uzávěrce, podle množství zaslaných fotografií (informace budou na www.stramberk.cz, www.facebook.com/MestoStramberk). Výsledky soutěže budou prezentovány komunikačními prostředky organizátora.

Pro oceněné budou připraveny ceny:

  • 1. místo – peněžní odměna 3 000 Kč, 2. místo – peněžní odměna 2 000 Kč, 3. místo – peněžní odměna 1 000 Kč
  • věcné dary (s tématikou Štramberka) v celkové hodnotě do 2 000 Kč

Podrobnější informace o soutěži naleznete zde.

Přejeme mnoho štěstí pro zachycení vítězné fotografie.

Nahlásit chybu