Dopravní omezení kvůli kopřivnické pouti - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Dopravní omezení kvůli kopřivnické pouti

Dopravní omezení kvůli kopřivnické pouti

Pondělí 18. srpna 2019 – středa 28. srpna 2019 
Uzavírka převážné části centrálního parkoviště u Alberta pro lunapark. V tomto období bude provoz na zbylé části jednosměrný. Vjezd automobilů bude z ulice Kpt. Jaroše a výjezd v místě zásobování u prodejny Albert.

Doporučení: K zaparkování využijte záchytných parkovišť na Sportovní ulici před házenkářskou halou a na Husově ulici (naproti Penny Marketu). Na tyto parkoviště budou řidiči navádění.

Speciálně pro návštěvníky technického muzea: málo využívaná jsou parkovací místa u ZŠ Milady Horákové (slepá odbočka z okružní křižovatky u muzea), kde je možné o prázdninách parkovat bez omezení. Pozor ale na konec slepé ulice, zde je od pátku 23. srpna 8.00 do neděle 25. srpna 20.00 omezené parkování pouze po vozidla s povolením Kulturního domu Kopřivnice.

Lze využít i nová parkoviště u Komerční banky/ulice Kadláčková a bývalého házenkářského hřiště. O víkendu lze parkovat i v určitých úsecích podél ulice Obránců míru ve směru na Nový Jičín (v sobotu od 12:00). 


Pátek 23. srpna 2019 – 25. srpna 2019
Od páteční 8.00 do nedělní 20.00 je částečně omezené parkování na konci slepé ulice Obránců míru (tzv. zelný trh) pro vozidla s povolením Kulturního domu Kopřivnice.


Víkend 24. a 25. srpna 2019 
Uzavírka pro automobilovou dopravu části Štefánikovy ulice, a to od tržnice Pronas (odbočka k Lidlu) po křižovatku ulic Štefánikova a Kpt. Jaroše (v uzavřeném úseku budou prodejní stánky). Po tuto dobu nebude obsluhována autobusová zastávka u Kauflandu. Objízdná trasa povede po komunikacích Čs. armády, Záhumenní a Kpt. Jaroše.


Neděle 25. srpna 2019 
Mezi 7.00-19.00 hod. bude uzavřeno parkoviště naproti Technickému muzeu Tatra (u knihkupectví Pohoda) – plocha bude určena pro organizátory tradiční projížďky ve veteránech značky TATRA.

O všech změnách v dopravě budou řidiči informováni přechodným dopravním značením.